Logo Hubspotter

Info

Een nieuwe dimensie

Hubspotter is er om Limburgse studenten te helpen bij hun zoektocht naar de ideale studie-en ontspanningsplek. Onze missie is simpel: we maken het leven van de student en lerende gemakkelijker, zodat ze overal en altijd de juiste plek vinden om te studeren en te chillen. Zo wordt studeren en ontspannen in Limburg leuker en gemakkelijker én kunnen de studenten zich volledig focussen op hun succes.

Bekijk de locaties
 
 

Voor wie?

Voor alle studenten, leerlingen van secundaire scholen, lerenden die een blok-en ontspanningsplek zoeken in Limburg. Iedereen is welkom!

Hubspotter is een initiatief van Student Hotspot en de studentenraad AUHL (Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg).

Wanneer?

Er zijn het hele jaar door verschillende plekken beschikbaar, maar het is belangrijk om te weten dat bepaalde locaties alleen toegankelijk zijn tijdens de blokperiode. De beschikbaarheid van deze plekken kan per locatie variëren, dus we raden aan om voor elke locatie de specifieke openingsuren en details te raadplegen.

 
 

Wat moet ik nu precies doen?

Zoals je kan zien zijn er heel wat locaties in Limburg ter beschikking om te blokken en ontspannen. Er zijn locaties die:

  • Zonder reservatiesysteem werken. Je kan gewoon op de locatie gaan blokken of ontspannen zonder registratie.

  • Werken met een eigen reservatiesysteem. Je kan via hun website gemakkelijk een plekje reserveren.

Een initiatief van:

logo AUHL logo Universiteit Hasselt logo Hogeschool PXL